Verfijn uw zoekopdracht


Zoek op land

  Aankomst

  Vertrek

Type accommodatie

Aantal personen

Inlogformulier

Welke facaliteiten heeft de woning?

Wanneer u op de website een woning aanklikt, ziet u bij het tabblad "Huisbeschrijving" icoontjes aan de rechterzijde. Deze icoontjes tonen een aantal faciliteiten waarover de woning beschikt. Wanneer u op het tabblad "Uitgebreide Info" klikt, vindt u ook een kopje met "Faciliteiten", waar de faciliteiten worden beschreven.

Hoe is de eindreiniging geregeld?

Wanneer u op de website een woning aanklikt, ziet u bij het tabblad "Uitgebreide info" onderaan de informatie het kopje 'Voorwaarden'. Hierbij staat vermeld of de eindreiniging bij de verhuurprijs is inbegrepen, of dat u voor deze service nog extra moet bijbetalen.

Heeft de woning een internet aansluiting?

Wanneer u op de website een woning aanklikt, ziet u bij "Uitgebreide Info" bij het kopje 'Faciliteiten' of de woning over een internetaansluiting beschikt en of u daarvoor al dan niet dient te betalen.

Is er een restaurant in de omgeving aanwezig?

Wanneer u op de website een woning aanklikt, ziet u bij "Uitgebreide Info" of er restaurants in de nabije omgeving aanwezig zijn.

Moet ik zelf beddengoed meenemen?

Wanneer u op de website een woning aanklikt en u kijkt bij "Uitgebreide Info", dan zult u zien of er beddengoed aanwezig is of dat u dit zelf dient mee te nemen.

Zijn er handdoeken aanwezig in de woning?

Wanneer u op de website een woning aanklikt, ziet u bij "Uitgebreide Info" of er een handdoekenpakket aanwezig is, of dat u deze zelf dient mee te nemen

End faq